De Camping - Camping

Camping La Hêtraie in de Belgische Ardennen / Eifel

Kamperen in het groen, tussen beuken en sparren

Onze camping ligt midden in de natuur, in een rustig dennen- en beukenbos in Büllingen, heel dicht bij het hoogste punt van België in Rocherath, met 702 m hoogte. De nabijheid van Bütgenbach, de Duitse en Luxemburgse grens en de prachtige natuur van de Eifel-Ardennen bieden talrijke wandel- en fietsroutesexcursiebestemmingen en eetgelegenheden.

Play video

Vakantie in de natuur, voor het hele gezin

Op het terrein van de camping bieden wij onze gasten talrijke mogelijkheden om van hun vakantie te genieten. Vissen in onze visvijver is een geweldige manier om te ontspannen, terwijl er meer actie is in ons buitenzwembad of op de speelplaats.

Staanplaatsen

Onze camping heeft ongeveer 110 plaatsen in het groen, elk met een minimum oppervlakte van 140 m² voor jaarplaatsen en 80m² voor dagtoeristen. Verspreid over een oppervlakte van 3,5 hectare, vormen de vegetatie en de natuurlijke niveaus van het terrein gedeeltelijke afscheidingen. Onze gasten kunnen ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en de douches.

Wij verwelkomen caravans, mobilhomes en tenten, honden zijn ook welkom tegen een kleine additionele  vergoeding. Wij bieden zowel vaste kampeerders als dagtoeristen een plaats aan, tegen aangepaste tarieven.